Hoppa till innehåll

Kostnad yoga i Stockholm?

Vi erbjuder flera yogaformer till riktigt bra pris. Kontakta oss för att få information om våra olika träningspass och vad de kostar.

Få uppgift om våra priser!
Yoga Stockholm logga

Få uppgift om våra priser

Vi svarar inom 24 timmar

Om du är intresserad av att besöka oss på Yoga Stockholm kan du med fördel kontakta oss för mer information om våra yoga priser först. Vi är stolta över att ha bland de mest prisvärda yogaklasserna i hela Stockholm.

Kvinnlig yogainstruktör
Visste du att du kan använda ditt friskvårdsbidrag från jobbet när du utövar yoga? På så sätt blir ditt pris för yoga ännu lägre. Yoga är en utmärkt träningsform för dig som har ett stressigt arbete och som behöver varva ner. Det ska inte kosta för mycket att må bra och därför erbjuder vi konkurrenskraftiga priser. När du kontaktar oss för information om våra priser kan du också boka in en provträning. Vi erbjuder två kostnadsfria provpass till alla våra besökare. Du binder inte upp dig på någonting utan du bestämmer helt själv om du vill fortsätta med träningen eller inte.
Kvinna sitter i yogapose

Få uppgift om våra priser

Vi svarar så fort vi kan

Man sitter på yogamatta med hantlar bredvid
Manlig yogainstruktör sitter på matta och utövar yoga
Yogagruppträning

Vad tycker kunderna om Yoga Stockholm?

Omdöme om bemötande och kostnad för yoga i Stockholm

Jag provade Yin Yoga gratis en gång sedan bestämde jag mig för att gå en gång i veckan. Gruppassen är riktigt bra och dessutom är priset mycket fördelaktigt hos Yoga Stockholm.
Gertrud
Yin Yoga
Jag har aldrig mått så bra som när jag är på Yoga Stockholm. Min värk är borta och stressen bara flyter iväg. Studion är dessutom fantastisk.
Anina
Mediyoga
Jag trodde jag var för gammal för yoga men bestämde mig ändå för att prova på och gud vad glad jag är över det.
Ing-Britt Svensson
Hatha Yoga

Kostnadsfri rådgivning och information

Vi erbjuder yoga i centrala Stockholm

Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en bra användarupplevelse