Hoppa till innehåll

Medicinsk yoga Stockholm

Professionell medicinsk yoga i Stockholm

Här på Yoga Stockholm kan du utöva medicinsk yoga Stockholm Södermalm med behörig person. Mediyoga är en varumärkesskyddad typ av yoga som bara får utföras av personer med medicinsk baskunskap och rätt utbildning – vilket alla våra instruktörer givetvis har.

Om du har behov av eller vill prova medicinsk yoga i Stockholm är vi ett bra val. Alla våra instruktörer är certifierade för att utföra just mediyoga. Det finns inga krav på prestation när du utför den här typen av yoga vilket kan vara skönt.
Alla som behöver Mediyoga Stockholm kan enkelt ta sig till oss tack vare vårt centrala läge – oavsett om du åker kollektivt, kör bil eller cyklar.
Kvinna i yogapose på matta

Kontakta oss för prisuppgift

Vi erbjuder medicinsk yoga Stockholm

Om du undrar vad är medicinsk yoga kan vi säga att alla yogaformer är medicinska. Frågar du istället vad mediyoga är kan vi tala om att det är en varumärkesskyddad form av medicinsk yoga. Det är den senare som vi erbjuder och den utförs av kompetent personal med medicinsk utbildning. Yogaformen är mjuk och lugn vilket gör att den passar personer som till exempel är sängliggande.

Kvinnlig yogainstruktör

Besök inom 48 timmar

När du kontaktar oss brukar vi kunna se till att du får ett möte inom 48 timmar. Det är skönt att kunna komma igång med träningen direkt – speciellt om du har medicinska åkommor. Kontakta oss för att skräddarsy just ditt besök hos oss på ett enkelt sätt.

Mediyoga med kunnig personal

Ung kvinna på brygga med yogamatta under armen
Äldre par utövar medicinsk yoga med fysioterapeut
Man hjälper kvinna stretcha
Bland vår personal som instruerar mediyoga finns både fysioterapeuter och sjuksköterskor som har en bra medicinsk bas och en certifierad utbildning till mediyogainstruktör. Genom att bara erbjuda dig det allra bästa med erfaren personal kan du som kund alltid känna dig trygg hos oss. Vi är mycket noggranna när vi väljer vem vi anställer till vår yogastudio. Det är viktigt att personen är kompetent samtidigt som de har god social kompetens. Med hjälp av mediyoga kan du må mycket bättre och målet med yogan är att den ska starta ett självläkningsprocess i dina kroppsliga system. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativ medicinsk yoga i Stockholm som kan hjälpa dig till ett bättre liv.

Våra kunders åsikter om vår verksamhet

Vi har fått goda omdömen om medicinsk yoga

Jag har fått ta emot mediyoga på Yoga Stockholm och wow säger jag bara. Jag blev rekommenderad av en kompis att prova och det är ingenting jag ångrar - jag mår så mycket bättre.
Safia Ali
Mediyoga
Jag har länge varit sängliggande på grund av en långvarig tids sjukdom och när jag väl blev frisk beslöt jag mig för att prova medicinsk yoga för att snabbare komma tillbaka till livet igen. Nu är jag starkare och mer rörlig än någonsin.
Johannes Abrahamsson
Medicinsk yoga
Mediyoga har gett mig ett stort fokus på kroppen med en ökad kroppsmedvetenhet. Tack så hemskt mycket till Yoga Stockholms fantastiska instruktörer för ert fantastiska arbete. Jag rekommenderar verkligen den här yogastudion.
Anna Karlsson
Mediyoga

Medicinsk yoga i Stockholm av utbildad personal

Våra instruktörer för mediyoga har medicinsk bas

På Yoga Stockholm är vi noggranna med att erbjuda det allra bästa. Därför har alla våra instruktörer den kompetens och utbildning som krävs. Just inom mediyoga är det viktigt att utövarna har medicinsk kompetens och därför är alla våra instruktörer på området utbildade fysioterapeuter, sjuksköterskor och liknande. Hos oss kan du känna dig trygg när du tar del av medicinsk yoga Stockholm. Vi är givetvis även försäkrade. Våra lokaler är ljusa och fräscha samtidigt som de städas regelbundet. Dessutom har vi bland de fördelaktigaste priserna du kan hitta för yoga i Stockholm vilket är en stor fördel för dig som kund.
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en bra användarupplevelse